06-53503355

Salon Seventy 2 heeft zich gespecialiseerd in kleuren en het oplossen van kleurproblemen. Het kleuren van haar is een gecompliceerd proces waarbij kleurenkennis in combinatie met de juiste producten erg belangrijk is.
 

Door mijn opleiding,ervaring en specialisatie in de kleurenleer weet ik wat er moet gebeuren bij problemen die kunnen ontstaan bij het kleuren van het haar. Zelf aan het experimenteren geweest? Of is de kleur geheel anders geworden dan de bedoeling was? Kom gerust langs zodat het probleem aangepakt kan worden. 

Het is ook een kunst om de juiste kleur bij de uw teint te zoeken. Ik kan met professionele technieken meerdere kleuren in het haar zetten voor een nog mooier resultaat. Salon Sevent2 werkt met Affinage Infiniti Colour Crème. Infiniti Hair Colour Crème, op basis van plantaardige oliën, gaat dieper in de cortex van het haar. Door middel van de DATEM technologie worden de kleurmoleculen vastgezet met als resultaat intensere kleuren, langere houdbaarheid en een 100% grijsdekking.

SalonSeventy2
Betuwe 72 Assen (Baggelhuizen)
06-53503355

SalonSeventy2 is ook te vinden op Facebook. 
Like us! 

Facebook

 

Copyright © 2013.

Alle Rights Reserved.